Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2010 18:05 - ХА ! ИМАЛО СРИВ В СИСТЕМАТА НА ЗДРАВООПАЗВАНЕТО... :-)
Автор: brand Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1602 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 20.02.2011 21:47


Колапси в юлската жега адска машинка с часовников механизъм

 

http://dnevnik.bg/bulgaria/2010/06/14/916978_eksperti_prognoziraha_sriv_na_zdravnata_sistema/?ref=email_press

 

www.hr-advice.info
 

Експерти прогнозирали срив в системата на здравоопазването...

Браво на бившия министър Илко СЕМЕРДЖИЕВ – заявил, че ако не се вземат спешни мерки здравната система до 100-200 дни щяла да колабира....

Супер-диагноза!

Колапси до дупка!

 

Бюджета отдавна е в колапс!

Бизнеса в колапс!

Осигурителната система и тя в колапс!

 

А Ние сме в пред-колапсно състояние...разбирай простосмъртните българи...

 

Ами...

Като всичко е в колапс или преди...

И...преди всички да са колабирали...

Тъй като е жега и от увеличаването на данъци, такси, глоби, преследване за неплатежоспособност, има само един единствен начин:

 

Бийте си шамари!

Безплатно е!
Нали се знае, че клин-клин избива!

 

И...като се свестите, хубаво си помислете, кой път да хващате...

 

За сега един е пътя – два пътя няма!!!

 

Ако нямате шанс за навън – към контейнерите...

Хоо-дом-марш!

Докато...не са измислили данък-контейнер!!!

 

Болниците щели да приемат 1000 човека по-малко на ден, заради делегираните бюджети..., твърди проф. Младен Григоров....

 

Професоре, логиката е проста – направо ще ни транспортират с колите на фирмата за смет, тъй като ще изпукаме около контейнерите...

 

С делегираните бюджети се убивала системата,  убивала се мотивацията, убивали се пациентите..-

Какво Ви пука....

 

Никой не ни бута – ние сами си падаме!!!




Гласувай:
0



1. анонимен - Прост народ, слаба държава
15.06.2010 19:49
Това е положението. Или го приемаш или не го приемаш и го променяш.
Българинът го приема. Колкото пъти ми се е случвало да си отстоявам правата пред някой бездушен и мързелив мошеник от държавната администрация, толкова пъти съм изпитала разочарование. Не само от тиквеника зад тезгяха, а най- вече от тиквениците на опашката след мен...Никой не се замисля. Никой никого не чува. Всички на опашката си късат задниците да раболепничат пред онзи, който ги мами и се късат да му угодят и да му се харесат само и само да им вземат парите, пък ако ще и да са последните...и за утре да няма..Прост народ, слаба държава. Но този народ не е само прост, а и хитрува на дребно, лицемерничи, угажда, но не на себе си, а на началството без значение дали е прав или крив...Знам, че ще ме обвинят в липса на патриотизъм, ще се засягат и обиждат, но положението в което са се вкарали е много по- обидно от това, което аз казвам...Българска съм, ама комай соят ми е друг, защото винаги съм била "различна" от стадото и винаги са ме анатемосвали като "Черна овца", дори когато съм отстоявала чужди , а не свои права..
цитирай
2. анонимен - Един простичък пример. Днес влизам ...
15.06.2010 20:03
Един простичък пример. Днес влизам в една аптека да си купя нещо и се заслушвам в спорът между клиент и 2 фармацефтки, едната от които младша, другата старша.
Клиентката обяснява как се е получило така, че изписаните лекарства по рецептата не са купени всичките, а само толкова колкото е имало в наличност в момента на покупката в аптеката и е дошла за останалото количество, което е нужно на болният. Старшата аптекарка не чете, не мисли, не чува- отсича, че клиентката трябва да отиде отново на лекарска комисия, да й напишат протокол,
/сякаш Лекарската комисия е виновна, че в оня момент в аптеката са нямали нужните количества от лекарството!?/...ама да отидела жената пред комисията, да й изпишели нова рецепта и пак да дойдела, ей тъй, за нейният хатър, че жената баш сега й се паднало да е великса, единствена и незаменима....да ....таз крива нива! Младшата фармацефтка й обръща внимание, че има отметки от тяхната аптека и че всичко е точно така, както клиентката твърди, вижда се и от цената на закупените лекарства и е ясно, че трябва да закупи още след като са ги получили..да, ама НЕ! Женицата дошла кой знае от кое село я връщат от аптеката и я натирят пак в болницата, за някакъв си протокл, който на нея изобщо не й трябва, както не е нужен и на аптерката, ама ...жената трябва да се върне на село, да натовари пак болният, да го транспортира до болницата в областният град, да виси на опашки пред кабинети, да го прегледат, да плати отново за същото и т.н., за да отстрани проблемът на аптеката, че когато е закупувала лекарствата , същата аптека не е разполагала с нужните количества...И, да й ...нивата крива!!! Ама не е нивата крива, ами орачът й! ....Всички безрогати и безмозъчни говеда на опашката в хор оплюха женицата, в напъна си да си купят по- бързо техните си неща и да се изметат и никой не го....., че не нивата, а той е крив!!!Намесих се и помоогнах на жената, но ми се наложи да се карам цялата опашка от тъпаци и една старша аптекарка, тъпанарка!
цитирай
3. brand - Привет анонимен 1
18.06.2010 14:04
Винаги са ми допадали хората със свое виждане и позиция различна от тази на сивата маса.Трудно се оцелява сред Бездушен народ и Нагли управляващи. Но винаги е имало и има изход.А по отношение на понятието "Черна овца" поне ние които сме с по-адекватно мислене на тези от стадото, не би следвало да си лепваме този прякор, а напротив да се търсим и обединим и най вече търсим резултат в приобщаването си, а не в подкрепа от сивата маса.
Пожеравам Ви да не променяте позицията си-ОТСТОЯВАЙТЕ Я !!!
НА ВАША СТРАНА СЪМ!
УСПЕХ!
цитирай
4. brand - Здравейте анонимен 2
18.06.2010 14:13
Ежедневно се сблъсквам със случаи подобно на описания от Вас. Смятам, че крайно време е първо да се уверим за услугата и после да плащаме...а на особената гилдия в България - учители, лекари и адвокати струва ми се, че СА ДЛЪЖНИЦИ НА НАС ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: brand
Категория: Лични дневници
Прочетен: 422433
Постинги: 192
Коментари: 97
Гласове: 343
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031